Srdce
Anotace: Proč, když to bolí?
Má mysl je stínem srdce,
mé srdce je v tvé ruce.
Křičí tiše, bum, bum,
nerozumíš mým slovům.
Pár slov uvnitř tebe,
miluji,
miluji jen sebe.
Tak si ruku zatnula,
a já začal krvácet....
Přečteno 467x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenie, Bíša, al-pacino, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)