Omlouváš se

Omlouváš se

Anotace: Inspirace : One Republic - Apologize

Držím se svého lana deset stop nad zemí
Chceš mě stáhnout ještě níž, zdá se mi
Slyším, co říkáš, ale nejde mi vyřknout slova
Říkáš, že potřebuješ mě znova
Pak odřezáváš to lano
Počkej
Omluv se teď nebo až ráno
Myslelas, že se neotočím, ale pravda je

Je pozdě se omlouvat
Řekl jsem... Je pozdě se omlouvat

Vzal bych druhou šanci, další pád
Kdybych tě mohl milovat
Potřebuji tě jako srdce potřebuje bít
Ale už tě nedokážu překvapit
Miloval jsem tě v barvě krve
A teď bledneš před mýma očima
Jako anděl omlouváš se
Díváš se
Spoutáváš mě
křídly, v nichž všechna má síla spočívá

Je pozdě se omlouvat
Je pozdě se omlouvat
Autor unstoppable, 09.09.2009
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: zelená víla, vapiti, al-pacino, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

... to tak v našich životech bývá .. pozdě, je pozdě .. prostě pozdě .. ale v tomto případě tomu nevěřím ... :-)

09.09.2009 21:38:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí