Najkrajšia Noc
V náručí hviezdnej oblohy,
je zahalený mesačný jas...
V ktorom plávajú oblaky
a pripomínajú v nás...
„Princezná temných nocí
ma volá tancom múz...
Jej krásu vzývajú Vlci,
jej vôňa,sladký mráz...“
Všetky jej piesne skrývame v srdci,
čo len tancom sa budia v nás...
„Ó Kráľovná prebdených duší...
Súmrak hlási tvoj čas...
Tvojou krásou padajú hviezdy,
ktoré rodia nádej v nás...
Keď aj slzami láska prší,
rád topí sa každý z nás...
Aj keď len...
je to sen...
Přečteno 422x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Mraveneček, al-pacino, Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, Květka Š., labuť, PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (4)
Komentujících (4)