láska jen na jeden nádech
Anotace: ...trochu zmatená, já vím
tma už je na mě těžká
voči nějak škrábou
a srdce mám už klidný
půlnoc dneska mešká
„Noc je jen nás dvou“
šeptalas mi
s nehty v zádech
pořád, pořád je cejtim
láska na jeden nádech
únavu tahá teplá krev
zbyly prázdný ruce
zamotaný vlasy
noc namáčim do barev
a život s tebou
maluju si
Komentáře (5)
Komentujících (5)