Nemiluj mne...
Anotace: Ze stejného období jako minulá básnička... Doufám, že se budue líbit.
Nemiluj mne, když já Tě miluji...
miluji Tě, když se Tvé city ode mne vzdalují...
Proč nedokážu být jako všichni?
Ze dne na den přestat mít rád...
Bez slz v očích se Tě hned vzdát...
To neumím, mé srdce není hadí...
Proč někdo tak lehce lásku zradí?
Ze dne na den jsem Ti byl cizí,
však mé city k Tobě jsou stále stejně ryzí.
Přečteno 349x
Tipy 12
Poslední tipující: Jajja, BlackAngel, Yenny, whiolet, mosquito, Bíša, Laivindia, verrinnka, mauvais-ange, Kars
Komentáře (2)
Komentujících (2)