rád
Anotace: .. je, když máš už .. ... co ani ve snu ... ... netušíš ...
.
rád
to je
když
usínáš
znavený
touhami
a nevíš
zda tě zná
její stín
objímáš
však nespíš
a neusneš
dokud sen
v polštáři
nelíbáš
nade vše
voňavý
byl v keřích
ukryl se
za trny
kterými
pospícháš
dát jí vzdech
raněný
pod víčka
než usne
v jejích snech
nedýcháš
a jak spí
pod oknem
držíš
stráž
skřivánkům
zakážeš
zazpívat
v zrcadle
s ledovou
královnou
učíš ji
zulíbat
vlastní splín
už probuď se
a řekni jí
žiju jen
pro tebe
sne, s tebou
chtěl bych být
nadále sám nikým
stávám se tím
ze dvou
jsi se mnou
a já nejsem
prokletý
věčný sen
usínám
.
Přečteno 459x
Tipy 18
Poslední tipující: Prokešová, isisleo, Lota, Lady L, Marfuša, Mbonita, Psavec, Tacca, labuť, WhiteSkull, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)