Skrytá za knihou
Anotace: ....................
Vůz je tažený
bílými jak sněhové vločky
magickými jednorožci
bez lásky modrooká
dívka andělská
na křídlech tornáda letí
křehká jsi
květinka skleněná
řekou vybroušená
tvé city
jsou křídly
stříbrné růže
létáš v iluzích
vidím Tě
bílá mlha
otevírá svou stránku
prázdnou
očka máš fialkové
skryté a mlčenlivé
ale
plné lásky
co jen skrývají
rudé líčky
za knížky ukrýváš
jiným pohledem Tě vidím
má pohádková princezno.
Přečteno 368x
Tipy 30
Poslední tipující: Kittie M. Comma, NikitaNikaT., Quigleika, Bíša, Alasea, Laivindia, zelená víla, Mbonita, enigman, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)