až do mých snů
přestane pršet
a mé vzpomínky
začnou se smát
já začnu opět
slyšet
hlasy, které
nechci znát….
až se rozední
v mém trápení
pak
já
setřu své sny
které se válejí
na chodníku
ušlapány
mými vlastními
botami……
13.09.2009 00:49:00 | Caracol