Pred zajtrajškom
Anotace: ...a po včerajšku :)
.
pod vplyvom mesiaca
a kadejakých planét
sa zo mňa vraj raz stane
zem v ktorej zapustíš korene
nadlho a hlboko
možno nás čaká život ustlaný
na úlomkoch číreho skla
a nakoniec vyhoríme dotla
dve figúrky na božej šachovnici
plné pochybností
alebo nájdeme pár dobrých
dôvodov a pripútaní k sebe
tvrdohlavo nezhynieme
v ostrých zákrutách svetla a tmy
máš moc rozhodnúť
kam teda teraz?
a kam zajtra?
potom?
.
Přečteno 489x
Tipy 24
Poslední tipující: J's .., Dota Slunská, susana načeva, blue, Prokešová, WAYWARD, jedam, hašlerka, enigman, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)