Přiletí? zazpívá?
Ach,...
. jak je bolestné
žily mi to tne.
Ach,...
oko v slzách tone,
když bolest, bolest
v srdci,
ne nepomohou žádní v hlavě soudci.
musíš na lásku, skřivana
tlouci... tlouci!
A on znovu přiletí
a na rameno ti zazpívá
- to krásné citu souvětí!
Ach, jak je ta melodie sladká,
když cítíš jak tě objímá melodie lásky látka...
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Trauma
Komentáře (0)