Romance
Anotace: ...tak láska začíná
Chlapec jak z obrázku
sedával na písku
v kapse pár oblázků
kreslil si v notýsku
děvče jak rosný květ
z rána se vynoří
vlas její lesní med
zavoní po moři
polední slunce žár
na pláži setkání
stačí jen slůvek pár
na lásky vyznání
kreslí si obrázky
romance nevinná
ztracené oblázky
tak láska začíná....
********************
Přečteno 547x
Tipy 64
Poslední tipující: tomáš lenoh, Lioness, Zbunik, jita.1965, PetTulak, Dota Slunská, malý lachtánek, Meriel, zzlatý, Juraj Hrom, ...
Komentáře (20)
Komentujících (20)