Jaruško, tahle je moc pěkná, mrzí mě, že ji čtu až dnes, dlouho jsi nic nenapsala, copak je, doufám že "jen" tvůrčí krize, jako v mém případě!
27.11.2005 21:33:00 | Kubino 2
V dnešním světě techniky je tak snadné uslyšet blíž ten vzdálený tlukot a pak nebude jen slabé buch buch,ale snad bude slyšet síla bití zvonů.
18.11.2005 06:10:00 | Jackyl