Vůně
O všech vůních světa,
co jen tak si plují vzduchem,
vypráví mi věta,
na hrníčku s žlutým uchem.
V jedné z nich jsem plaval taky,
je tomu už deset let,
pár cenťáků nad oblaky
v těch vůních se točil svět.
A zlatavý prach se vznášel
na mé vlasy,na mou tvář
v tom prachu jsem tenkrát našel
tebe,lásko. Vzpomínáš ...?
Přečteno 514x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Kapka, Lioness, Bíša, drsnosrstej kokršpaněl, carodejka, Pevya, zelená víla, j.c., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)