Láska je možná...
Anotace: Umřeli ti a podvede milovaný možná... už nebudeš moci nalézt to co hledáš
Láska je možná...
Láska je možná
schovaná v poduškách
jiné ženy...
Schovaná pod bolestí
bojím se změny!
Zmítá mnou vzpomínka
a já jen pláču..
Jak blázen hloupý
do tmy zas skáču!
Cit jež mám v srdci bojím se dát.
Znamení odmítám - luxusní botičky!
Žádosti mužů ošklivých, beze cti...
Hloupé hry nechci hrát...
Kořistné rodičky...
A sex bez lásky a pak si jdi!?
Vždyť chci jen ohýnek
pod nebem z hvězd.
Maličký plamínek
v očích co pálí ...
Rozpuštěné vlasy
na nahém těle...
(Vnímáš můj dech ..
Vem si mě směle!)
A splněné sny
co se mi zdály ....
O Velkém muži,
V maličkém domě
Co občas také
pláče i pro mě!
O muži který rád
hladí mi vlasy
na prsou prostřených...
Blázen... jsem asi...!
Láska je možná....
Mrtvá
Přečteno 475x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, kouzelníček, Mraveneček, Ejí, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)