Noc
Kouzel noc je plná,
ale mé srdce bez tebe,
je prázdné.
Noc co noc ,
se probouzím a hledám,
hledám tebe,
tvoji tvář,
svůj sen.
Ten sen tos ty,
Ty, bez které bych neměl v životě cíl.
Cíl, jehož toužím splnit,
Ale pouze ty rozhodneš,
zdali se uskuteční.
Sen milovat a uctívat jen tebe.
Miluji Tě
Přečteno 478x
Tipy 5
Poslední tipující: Quigleika, Mraveneček, Okřídlená Lištička, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)