Anotace: zas jedna z odpovědí, tahle je ostrá jak střep co jsme na něj šláply strana která je špinavá bolavá zná ten co ho zradiliy
Sbírka: Podoby lásky
Buď požehnaná v milosti boží čisté pravdivé lásky vonící po třešních v rozbřesku odevzdání...do dlaní nadějí...schoulit se a usínat...nechat se hladit.Toto vzácno ti moc přeji,staň se skutku.V pokoře a radosti s mírem v srdci od těch,jenž cítí s tebou.Jenž tě milují a přejí štěstíčko.Usměj se,plamínku odevzdání...za lepší svět.Ilona :-)
01.10.2009 04:07:00 | poetická ilona
Nadherne podane pocity v nichz citim Tvoji silu i odevzdanost, neumim se modlit ale prezto v lasku i dobro stale verim.
11.09.2009 13:26:00 | carodejka