Že je to básnička o Tobě, viď Lenny? Neboj, jednou se dočkáme a pak zase budeme psát veselé básničky o tom, jak nás má někdo rád... Takže hlavu vzhůru :o)
15.11.2005 18:05:00 | *Mia*
Že je to básnička o Tobě, viď Lenny? Neboj, jednou se dočkáme a pak zase budeme psát veselé básničky o tom, jak nás má někdo rád... Takže hlavu vzhůru :o)
15.11.2005 18:05:00 | *Mia*