Vybral sis, (ne)trp
Ta krásná noční obloha
na které září hvězdy
fešák i přes vědomost své krásy
chlubící se jen půlkou svého obličeje
ona má jeho
a pak oni.
Naproti tomu všemu
noční obloha
pokrytá kalem
bez hvězd
ošklivý chlapec
nestydící se za svou tvář
a ona
má jeho a mě.
Či mě?
A pak
oni tu nejsou
k tomu všemu ruce popálené
křídla ustřižené
oči zavřené
a po čase v mých uších ozvěna
miluji tě.
Přečteno 490x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Tanzania, Zefi, Gudula, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)