Anotace: ...
Princezny sní o princích
a krásné o to spíš
stejně jak jiní o mincích
byť v nich života kříž...
04.10.2009 19:48:00 | šuměnka
Všecko bolavé, či zlé... jednou pomine. Jen chladná mysl, chuť a vůle se dohodnout, promluvit si... udělá své. Emoce jsou někdy mocnější, ale dokáží daleko víc zranit a vyvolat nenávist... co je hodně zlé.
17.09.2009 06:49:00 | NikitaNikaT.
Je to smutný, když se nad tím tak člověk zamyslí..ale ty sny o princích jsou tak lákavý :)
11.09.2009 12:32:00 | Hazentla
Obsahu rozumim a vim o cem je rec, ale cas vse spravi.. Jinak hezka volba slov.
11.09.2009 12:17:00 | Nergal