Letící, zlatá stužka
Proč trpím láskou, proč? Proč trpím na svou touhu?
Pták vítá mne, slýšíš slunečního sluhu.
jest nový den ... Den nových krás.
Svět se se mnou točí. Dnes necítíte mráz.
Nádherný jas slunce. Nádherný den zpěvu chvění.
Já trn co se na chvíli v růži mění.
Andělům spadlo pírko z perutě,
láska letí. Letí! Nestojí v trní nehnutě.
Láska letí, přiletí.
Z vavřínového vikíře vyletí...
Přečteno 501x
Tipy 4
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)