Slýchávám ...
Slýchávám tichounké cinkání
ve chvílích nočního ticha,
toužím vzít hlavu Tvou do dlaní
a po vzoru půlměsíce,
usednout na střechy špice.
Zvyklá jsem po nocích slýchat
tichý dech vánku ve větvích,
když bruselskou krajkou zdobí
poslední lístky první sníh
a ráno se s mrazem snoubí.
To duše Tvá něžně promlouvá,
znám už ten chladivý vánek,
do srdce horkého proplouvá,
konejší neklidný spánek.
Slýchávám tichounké cinkání
ve chvílích nočního ticha
a za lásku Tvoji, do spaní,
toužím Ti navěky říkat
Miluji Tě ...
Přečteno 496x
Tipy 43
Poslední tipující: vodnař, Manon.H, Jaromila, Mario de Janiero, enigman, Churry, Paulín, danav, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)