když jsme šťastně zamilovaní je to nádherné
přeji každému tvorovi
být šťastně zamilován
svět by byl krásnější a snesitelnější pro všechny
protže všichni bychom byli v ráji
14.09.2009 17:19:00 | Lady L
Nádhera a odlesk v oceánu...
proplouváš sladce.Ta pohoda Tě hladí.Vnímám to z Tvých řádků.ST.
13.09.2009 14:20:00 | Tanzania
Jen pluj ve vlnách štěstí a nechej se jima unášet. Zasloužíš si to!
12.09.2009 09:40:00 | malý lachtánek