Hrušky
Mám v pokoji vůni
červenavých hrušek,
jen blázni nerozumí
světelným zábleskům...
Opilá babočka
odhání pavím okem
dotěrnou vosu
a zároveň ji obdivuje...
Žonglovat se slovy,
žonglovat s hruškami,
to se mi nezdá
o moc těžší...
A já mám ráda
záblesky nad hrušní,
když voníš
červenavou vůní...
Nazlátlá hruška
nakouslá z obou stran
a zelené větve
strhly oponu...
Mám tě ráda.
Přečteno 484x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Kapka, Psavec, Simísek, Mraveneček, hašlerka, Mbonita, labuť, Tacca, CorrimsonTom, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)