Naděje..
Anotace: nenapravitelná naivka
První ranní myšlenka
patří právě jemu
Jsem opilá ...
Láskou
Bojím se, že je to opět klam
jen má nekonečná touha
jako už stokrát
Vždy to končí stejně
Jen naděje a pocity štěstí
drží mé černé myšlenky tam,
kde nikomu neublíží
Je mi živou vodou
Je mi Andělem
Je mi přítelem
Je mi útěchou před popravou
Je mi vším...
a přesto není můj
Není dne
kdy naň nemyslím
Není hodiny
kdy se naň neusměji,
přesto že je předaleko
Není vteřiny
kdy nezatoužím cítit jeho přítomnost
Přečteno 528x
Tipy 4
Poslední tipující: Andělskými perutěmi chráněna, labuť, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)