Anotace: Jak kytka bez vody, jak květy bez vůně, jak nebe bez sluníčka, tak cítím já se bez Tebe a zmenšuju se jak svíčka, jen Tvůj hlas a Tvoje blízkost to spraví, já přeju si Tě lásko tady..
hmm,... stýskací, jo, když je láska daleko, bo mimo domov ... znám to ... ale člověk nic neudělá, jen čeká a snad se vrátí ...
15.11.2005 21:21:00 | NikitaNikaT.