Anotace: ....každý jsme jiný
Tak nevím, mám z toho docela rozporuplné pocity. Na jednu stranu se mi to docela líbí, obsah je celkem smysluplný, jen ta forma by chtěla zlepšit. Rýmy nejsou zas tak úplně zrýmované, takže to tam občas dost drhne, možná by to chtělo trochu zapracovat ;)
12.09.2009 19:50:00 | Andělskými perutěmi chráněna