Rajská zahrada
Anotace: ..................
Dveře jsou zavřené
klíčovou dírkou
sleduji Tvou krásu
tygřici plnou vášně
na oknech vytesané
kamenné růže
v rajské zahradě
chtěl bych vidět více
políbit Tě
promluvit na Tebe
vidět Tvůj úsměv
v knihách se schovávám
půvab jasmínové pleti
v japonské zahradě
ležíš nahá
ve stínu
brokátového závoje
pět chutí
má poznání lásky.
Přečteno 471x
Tipy 36
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, enigman, Hloupá Květinka, Kristine Clary-Aldringen, Pešulka, Alasea, dream in emptiness, NikitaNikaT., Psavec, Tacca, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)