Šílený měsíc
Anotace: Kratičký rým spíše..
Nejhorší měsíc, co mohl se mi stát,
v ten měsíc zjistila jsem, že nemá mě rád.
Opustil mě bratranec, nahoru odešel.
Kluk, kterého milovala jsem, se se mnou rozešel.
V tu chvíli těžkou, co po pohřbu bylo,
já zjistila jsem, že on je s jinou.
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)