mno nebudu kritizovat basnicky vloh, pac je to asi z uprimne lasky... jen me tam zarazilo, ze doufas, ze ti dnes to vyznani uveri... jakoze ji svou lasku davas najevo takovym zpusobem, ze ti neveri? urcite si to tak nemyslel, ale vyzniva to tak trochu :)... jinak verim ze byla stastna :)
13.09.2009 19:18:00 | Tömätäri