Odpusť mi...
Anotace: Prostě odpusť mi...
Odpusť mi lásko, že polibky Tvý mi schází...
odpusť mi za to, že ve stínu Tvým se teď ztrácím...
Odpusť mi všechno, co způsobilo Tvoje vrásky...
Odpusť, i přes to, čas nevrátíme zpátky...
Odpusť mi slova, co úsměv na tváři berou...
Odpusť mi znova, já chtěla jsem být s Tebou...
Odpusť mi lásku, co chtěla jsem Ti dát...
Odpusť, to na oplátku, že v mém srdci krásně jsi hřál...
Odpusť mi prosím, že jsem jaká jsem...
Odpusť mi prosím, že miluji Tě...
Sbohem...
Přečteno 616x
Tipy 5
Poslední tipující: Nola77, Kars, Prokešová
Komentáře (2)
Komentujících (2)