Hlubinná
Potápět se do hloubky
a zpod hladkých oblázků
hledat správná slova
Chvíli jen pozorovat bublinky svého dechu
Směřují neúprosně nahoru
až vlny je prasknou
Jsou svobodné
zatímco hledám oporu
Slunce přichází na pomoc
Korály září
Rybky a rybičky se probouzejí
Šeptající klauni
rozřehtají koníky
rozjiskří úhoře
rozvlní řasy
*
Pod vodou se těžko vyznává
Lehce to studí
píchá
pálí
tlačí ze všech stran
až hlava chce skočit
Pak však přichází úsměv
Na prsou zašimrá teplo
A ta duha je tak symbolická
když na rtu ti políbím kapku deště
Přečteno 580x
Tipy 27
Poslední tipující: Gabrielle, drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, Isquieasuus, fuu, hašlerka, Lorraine, Kapka, lennerka, Churry, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)