Všechno nebo nic
Anotace: Krátká hodně krátká
Všechno nebo nic.
Lásku ti dám ale
když ji nepříjmeš
půjdu dál.
Nejsem člověk co čeká do nekonečna
Chceš?Nechceš??...Tak čau
Přečteno 453x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten, Eru Alonnar
Komentáře (1)
Komentujících (1)