Ten kluk
Oči v barvě čokolády,
tričko v barvě marmelády,
ústa roztáhla od ucha k uchu,
uprostřed toho městskýho ruchu.
Vlasy mírně kudrnaté,
obvykle nedbale střepaté,
rychlé nohy u fotbalu,
nejedna z něj ztratí hlavu.
Pověst má bad boye,
postavu jak z playboye,
hraje si na egoistu,
na věčnýho potížistu,
ale já vím, že je jiný
a né jenom roztomilý.
Sarkasmus má hodně rád,
srandy je s ním vždycky mraky,
chytrej on je ale taky.
Kdyby si mi andílku,
chtěl už donést nadílku,
daruj mi ho a já budu,
hodná pak až do důchodu.
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (0)