O tebe
-
Dream Theater – Through her eyes
http://www.youtube.com/watch?v=H-YkeG2KHrk&feature=related
*
vidím
že šťastný si
čo viac priať si mám?
už nedesí ťa smútok
vôbec
ako vtedy, keď si bol sám
tak sám
už neblúdiš v prázdne štyroch stien
a hoci
možno k málu si sa mi priznal
veľa - až príliš
o tebe viem
keď z tvojich očí
prší
vďaka
cítim že nádherný je celý svet
a od nášho krajší
príbeh o láske
snáď sa už ani nedá vymyslieť
k hviezdam až
siaha moja túžba
splniť ti do bodky každé prianie
a hoci prišiel si nečakane
a ja stále sa tak trochu bojím
čo s nami dvoma
nakoniec sa stane
som tu
si tu
sme
raz celú pravdu o nás dvoch
sami v sebe
v srdciach svojich
nájdeme
zatiaľ len
prosím
stále takýto šťastný buď
trochu viac tomu čo máš
veriť skús
vezmi do dlaní
svoje rozbité sny
uver v ich splnenie
na krutosť všetkého
čo bolo
už nemysli
a ži
tak ako žiť chceš
miluj
tak ako miluješ
*
Přečteno 594x
Tipy 17
Poslední tipující: Actafool, Sweet KiWi, Egretta, Agniezka, enigman, labuť, blue, Psavec, Maro Deives, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)