Běžná věc
Přišel jsi a rozbil můj smutek
věnoval mi úsměv a letmý dotek
Mám z toho v břiše mravence
...a v hlavě zmatek
Chci tě vídat dál a víc
jen ty rozjasňuješ moji líc
V objetí mě sevři něžně
je to láska...je to běžné! :)
Přečteno 426x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, WhiteSkull, Bíša, NikitaNikaT., Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)