Anotace: Zase a znovu... Věnovali by jste ji tomu komu patří, anebo by jste se styděli? Pro někoho je, jen nevím zda mu ji mám dát... Pište prosím komentáře a své názory... Díky :-)
Ja za sebe rikam, ze jsem z lasky nevenoval zadnou basen. Psal jsem pro nekoho to ano, ale to je neco jinyho. Kdyz nad tim premyslim, pokud k tobe citi neco i on, tak to pochopi a melo by mu to udelat radost, ale pozor... kazdy je jiny a vidi svet jinak, takze se klidne muzes setkat i s nepochopenim. Mno asi jsem ti moc nepomoh... Secteno podtrzeno, ja bych to udelal a snad jednou udelam, kdo vi, ale chce to odvahu :)
23.09.2009 11:41:00 | Nergal
Jen tak mimochodem, moje první báseň, kterou jsem na literu uveřejnil, nese název "Chtěl bych". Kolik básní asi nese tento název?
23.09.2009 07:51:00 | UCET KE ZRUSENI
Věnoval bych báseň. Několikrát jsem to udělal v případě slečny, kterou jsem miloval a nesetkávalo se to s pochopením, ale riskni to, ať už to dopadne jakkoli, stojí to za to.
23.09.2009 07:38:00 | UCET KE ZRUSENI
určitě je dobrý se podělit o to co cítíš, ale to mu můžeš ukázat i jinými způsoby ne? ale myslím, že taková báseň musí potěšit každého
14.09.2009 18:15:00 | zlomený a nanicovatý -__-