jen bych dodala, že jsou věci, které holt nevysvětlíš... to zvládneš, uvidíš :o)
14.09.2009 16:50:00 | Agniezka
Vykašli se na sebedestrukci a nech to jedno kvítko klidně zvadnout, vždyť je jich tolik všude kolem.... jen se rozhlídni, ten, co za něco stojí teprve čeká... uvidíš.
14.09.2009 15:00:00 | labuť
Milé Velké Nic...lásce holt neporučíš..i když se taky říká, že když to bolí není to láska.
Čert aby se v tom vyznal,že?
14.09.2009 14:37:00 | Hazentla