Budoucí láska
Anotace: Láska byla, láska bude, o lásce se píše všude...
Jen, když krev je krví a slzy hořkou solí,
jen tehdy mi dovolí -
neb právě pak mé srdce k tomu svolí.
Moci milovat, moci ve dvou kráčet tmou,
moci zapomenout a být jen tvou.
Neb vím, že také ti ublížím -
jako těm dávným.
Přibiji ke kříži -
s mým srdcem zrádným.
Co je to láska?
Snad někým posedlost.
Co je to cit?
Něco, kde chybí podlost.
Měla bys odejít, dokud máš ještě čas,
jednou jsem zradila -
a zradím zas.
Měla bys zmizet,
dokud v srdci mě nemáš.
Já vím, teď odpověď -
jen marně hledáš...
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Maličká Peťulka, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)