Tady si tě představuji, jak malou holku co si říká říkanku…
Chybí tam ta šťáva toho prožitku a vlastně tomu nejde věřit…
06.11.2007 17:47:00 | kouzelníček
Přeji ať smutek Tvůj brzy Ti uletí a šťastná ať dál už jen si celá staletí, děkuji za komentáře a podporu, přejí nám oběma lítat jen nahoru:-)
16.11.2005 18:54:00 | grázlík