Představa
Anotace: co sem si vysnila...
Představuji si bílé lůžko, letiště
A Tebe jak prosíš o příště
Představuji si saténové polštáře
A známky studu, jež útočí na tváře
Představuji si radost z pocitu
Čirou z toho, že jsi tu
Obláčků vidím celé stovky
S křídly půjčenými od vlaštovky
Bloudím světem pro mě cizím
Obléknu se a zas zmizím
Představuji si loď života
A mám strach, že ztroskotá…
Přečteno 583x
Tipy 5
Poslední tipující: wigi.sama, Květka Š., J's ..
Komentáře (3)
Komentujících (3)