Láska vášnivá, živočišná...
Anotace: není lehké rozpoznat opravdovou kvalitu a cesta k umění rozpoznat opravdovou kvalitu není rovněž lehká...
Sbírka:
Míče
Nahé tělo na zemí leží,
zvuk diskotéky noci protéká
zgrcaný z chlastu velké prsa vidím
a nohy trčet do praku
situace jako z grotesky
neváhám a sundávám tenisky
a jazykem otvor připravuji
a následně pak zastrkuji
Dorážím, přirážím a zarážím
vášní samce se unáším
a lásku nitrem vypouštím
že nesténáš ti odpoštím.
Život na téhle planetě je tak nádherný...
Intermezzo před probraním se z halucinogenního večírku:
Aleluja, aleluja, aleluja,
aleluja, aleluja, aleluja,
Vedle mě tělo mrtvého telete
již v pokročilém stadiu rozkladu
no co, není to trestný čin a snad ani přestupek
z mé strany snad jen lehký mrávní ústupek
Ještě, že nemůže otěhotnět...
Komentáře (0)