Stýská se mi ...
Anotace: Když umírá naděje, že vše bude tak jako dřív.
A je to tu zas a znova.
Sedím tu ve tmě a čekám.
Čekám zbytečně, tma je mím přítelem.
Trápím se a naděje umírá.
Chybí mi tvůj úsměv a pohlazení.
Pouhá tvoje přítomnost,
kdy jsi mi tu byl pro radost.
To vše co bylo zavánělo volností.
Teď už vím, že pro mě není,
vysvobození.
Usměj se a vstaň!
Podej mi svou dlaň.
Od nikud se neozývá.
Má duše žalem skomírá.
Proč když se život krásným zdá,
musí ti pěstí dát.
Je smutné vidět lásku umírat.
Přečteno 502x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, PANGÁSIUS, kuskus pruhovaná
Komentáře (1)
Komentujících (1)