Krásný, ale zrádný
Anotace: je to spíš písnička, pro mého bývalého miláčka, kterého mám tak trochu pořád ráda...
Holky svlíká očima,
každou chtěl by mít.
Každý večer, každou noc,
chodit s jinou snít.
Jednou potkal dívku,
za kterou by život dal.
Byla jako víla,
kterou svět miloval.
R.:Ona byla anděl,
on byl zase ďábel,
co očima ji sváděl,
chtěl ji u sebe mít,
ze společné číše pít
a nevědět zda bdít, či snít...
Chtěl ukázat celému světu,
tu nevinou, krásnou vílu.
Kráčet s ní na konečnou metu,
vzal jí však sílu.
Začal lásku dávat jiným
a vílu opustil.
Jen on je jejím smutkem viným,
že její konec dopustil...
R.: Ona byla...
Se sklopenou hlavou odchází,
už nejde vzít nic zpátky,
snad neví o co všechno přichází,
zůstaly jen samé zmatky...
Komentáře (2)
Komentujících (2)