veliké divadlo je život sám
vášnivé v něm tančím
chvíli
pak dolů se propadám
sním
úspěch nalézám
a na konec
klaním se.. zase
sám
Krásné..ST!
15.09.2009 09:53:00 | hašlerka
velké divadlo života
zamotá hlavu
tak
že nevíš jak dál
chvíli jsi žebrák
chvíli král
a dál
píšeš úlomky bytí
jedním dechem
obrůst mechem
brzo je
elegie pokoje s okny
plnými záře
čeká jen samotáře jako jsem ...já
ST
15.09.2009 09:19:00 | Mbonita