Výkřik noci
Anotace: Maybe it's me ..
Bože
Jak já se nesnáším
Když vrážím
Hlavou do skla
Když si propichuji
Naivní srdce
Špendlíkem
Z nástěnky
A tvářím se
Že se nic neděje
Že slunce zapadá
Jak má
Bože
Jak já Tě nesnáším
Když už se neptáš
Kdy se setkáme
Když mi kradeš
Život
Bez svolení
Chci jen, abys mě miloval!
Přečteno 584x
Tipy 29
Poslední tipující: kudlankaW, Daniela, kolemjdouci, Fiši, Sýkorka07, Loveless, M.V.Jung., její alter ego, poustevník Jirka, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)