Staré lásky
Anotace: kampak je vítr svál?
jsou moje prokletí
ty staré lásky
jak byly sladké
jejich odevzdání
trvaly celá staletí
anebo do svítání
sobecky vášnivé
výbuchy supernov
postele plné neřesti
i láskyplných slov
hřejou mě v týlu na ně
vzpomínky a horký dech
zbyly mi těch lásek dlaně
obtisklé navždy po zádech
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: Házté, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)