Anotace: ...kdyby se naše cesty někdy rozdělily...jakože nerozdělí.../ale to je ta melancholie dnešních dní/
Tvá básenka je dojemná, pro mne velmi bolavá a citlivá... a víš, cosi mi to připomnělo, plně s Tvými slůvky souhlásím a byly časy, kdy cítila jsem to stejně a ještě ve mně přetrvávají. Rozumím Ti, Simísku... más srdénko, které nikdy nezahyne... nerozdělí se... ST! za vyjádření. Víš a moc by mi k temu sedl zpěv od Latiky z "Milionář z chatrče" Velmi pěkný film, jeden z mála, který si pouštím často.
22.09.2009 20:05:00 | NikitaNikaT.