Pra pra pra
Do sešitu ti na linky
skládám rumové pralinky
tím rumem s tebou na zdraví
narozeniny oslavím
S úsměvem k uchu od ucha
vypijeme je do sucha
dnes stejně jako zamlada
ORION hvězdná oslava
A i když zpívat neumím
pana Hapku si vypůjčím
ten hlasem který dojímá
jen tobě tiše zazpívá
„Ty jsi má
rumovo-pralinková
úplně celá celičká
rumovo-pralinková…“
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: jita.1965, Hazentla
Komentáře (1)
Komentujících (1)