Nedůvěřivost
Anotace: Oprávněná nedůvěra ve věrnost partnera...
Tak jako na nebi jsou hvězdičky,
tak i ve škeblích jsou perličky.
Tak jako voda se mění v led,
tak i člověk mění svět.
Tak jako moje srdce sis vzal,
tak teď děláš, jako bys mě neznal.
Ale já Tě nepřestanu mít ráda,
tak jako bych nezradila kamaráda.
A co Ty, lásko má?
Jsem pořád Tvá jediná?
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Neldor, susana načeva, Miroslav Možný, WAYWARD, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)