Stud
Tajná láska tolik bolí...
jediné co chci je býti tvojí.
Nahlas vyslovit ta slova:
Kdy se uvidíme znova?
Polibek na rozloučenou
uklidnil by mou duši pošramocenou.
Jen jedno vřelé objetí...
a neskryla bych dojetí
Tak proč tu sama sedím?
Protože se stydím...
Přečteno 497x
Tipy 14
Poslední tipující: Zasr. romantik, mexx, Házté, Jiparo, Psavec, Mbonita, Bíša, WhiteSkull, J's .., labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)